Krijg hulp met uw huis kopen

Zo vindt u uw perfecte huis voor een aangename prijs.

Bel ons:

088-7009931

Mail ons:

info@aankoopmakelaarsoffertes.nl

7 + 9 =

Huis kopen

Gaat u een huis kopen? Dan zijn er veel vragen die u zichzelf dient te stellen. Welke prijs kan en wil ik betalen? Wat voor woning zoek ik? Waar wil ik wonen? Hoe ga ik de woning financieren? Daarnaast is het ook van belang om te beslissen of u gebruik wilt maken van een aankoopmakelaar. Aankoopmakelaars Offertes raadt u aan dit wel te doen!

Het inschakelen van een aankoopmakelaar heeft vele voordelen. Natuurlijk betaalt u hiervoor, maar een goede aankoopmakelaar kan zichzelf (deels) terugbetalen doordat een goede onderhandelaar de aankoopsom lager kan krijgen dan de vraagprijs. Daarnaast kan een aankoopmakelaar vele zaken in het proces van het kopen van een huis voor u regelen. Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

 • Voeren van onderhandelingen
 • Inspectie bouwkundige staat
 • Strategie bepalen om het huis te kunnen kopen
 • Inspectie notariële akte en koopakte
 • Toepassen kennis regelgeving en lokale markt

Door gebruik te maken van een aankoopmakelaar weet u zeker dat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Ook geeft het u een gevoel van zekerheid en dat er altijd iemand is die met u meedenkt.

 

“U kiest de aankoopmakelaar die het beste bij u past en u kan helpen met het kopen van een huis.”

Huis kopen: hoe vergelijk ik aankoopmakelaars

Als u besloten heeft een aankoopmakelaar in te schakelen is het verstandig om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Bij Aankoopmakelaars Offertes vraagt u maximaal 4 vrijblijvende offertes aan. Hierin kunt u de werkzaamheden en prijzen van aankoopmakelaars vergelijken. De makelaars die bij ons zijn aangesloten zijn getoetst op hun werkwijze en kwaliteit. Hierdoor wordt u altijd door een ervaren en professionele makelaar geholpen.

Allereerst vult u het aanvraagformulier in. Hierin geeft u zoveel mogelijk informatie over de woning die u zoekt. Daarna matches wij uw aanvraag aan de makelaars in ons bestand. De aanvraag wordt doorgestuurd naar de beste matches in uw situatie.

U krijgt binnen korte tijd reactie van uw matches waarin zij informatie verstrekken over courtage en werkzaamheden. U kiest de aankoopmakelaar die het beste bij u past en u kan helpen met het kopen van een huis.

Start nu met een huis kopen en vul het aanvraagformulier in!

“Krijg hulp met uw huis kopen stappenplan via AankoopmakelaarsOffertes.nl! “

Huis kopen stappenplan

Hieronder vindt u een overzicht wat u kunt verwachten als u een huis gaat kopen:

 • Bepalen woonwensen
 • Bepalen maximale prijs
 • Zoeken naar perfecte woning
 • Bezichtigingen
 • Waardebepaling
 • Onderhandelen
 • Opstellen koopcontract
 • Overdracht

Bij alle stappen van het kopen van een huis kan een aankoopmakelaar u goed helpen! Hij weet bijvoorbeeld precies welke woning bij uw wensen past, waar u op moet letten bij bezichtigingen en kan goed onderhandelen. Zo vindt u uw perfecte huis voor een aangename prijs.

“Doordat de aankoopmakelaar goed is in onderhandelen betaalt hij zichzelf terug door een lagere aankoopsom.”

Vergelijken aankoopmakelaar

Via AankoopmakelaarsOffertes.nl vergelijkt u gemakkelijk aankoopmakelaars uit uw regio. Wij zorgen ervoor dat u wordt geholpen door een ervaren professional: alle makelaars zijn gecontroleerd op hun werkwijze en kwaliteit. U hoeft alleen maar te kiezen welke u het beste bevalt!

U begint met het aanvragen van uw vrijblijvende offertes met het invullen van het aanvraagformulier. Hierin geeft u zoveel mogelijk informatie. Wij matchen uw aanvraag aan de makelaars in ons bestand en sturen hem door naar de beste matches. Deze zullen binnen korte tijd reageren met informatie over hun prijzen en werkzaamheden. Daarna kiest u de aankoopmakelaar die u het best bevalt.

Kies nu voor hulp voor uw huis kopen stappenplan en vul het aanvraagformulier vandaag nog in!

Vragen? Stuur ons een mail

Heeft u andere vragen over aankoopmakelaarsoffertes.nl vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

11 + 4 =